tiistai 24. marraskuuta 2015

Tosi toimissa, uutta oppimassa

Ensimmäinen päivä takana. Saimme tutustua hius- ja kauneusalan opetukseen ja iltapäivällä opiskelijat pääsivät osallistumaan media makeup opiskelijoiden tunnille ja tekivät myös ohjatusti saman harjoituksen kuin toisen vuoden englantilaiset opiskelijat.

Ja tässä harjoitustyön lopputulos....



Illalla tutustuimme idylliseen King' s Lynn kaupunkiin. Kaupunki on todella kaunis ja vehreä, pieniä taloja ja iso joki. Tosin niin kuin Suomessakin tähän aikaan vuodesta, pimeys tulee varhain joten paljon kaunista jäi varmasti vielä näkemättä. 

Tänään tiistaina olemme vierailleet useamman opiskelijaryhmän tunneilla tutustumassa opetukseen.  On ollut mukava nähdä kuinka opiskelijat kuuntelevat hiljaa ja tarkasti mitä opettajat sanovat ja osallistuvat pyydettäessä aktiivisesti keskusteluun. Eilen saimme tutustua myös paikalliseen "Wilma-järjestelmään" ja sen ominaisuuksiin, sen avulla esim. pystytään seuraamaan jokaisen opiskelijan läsnäoloa ja saamaan raportti prosentteina... mielenkiintoista! Lisäksi täällä seurataan todella tarkasti opiskelijoiden tekemiä töitä ja jokaisella opiskelijalla on " portfoliokansio" johon kerätään kaikki opiskelijan tekemät työt suunnitelmasta arviointiin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti